ULTIMATIVNA LISTA NAJBOLJIH IZVORA ZA DIGITALNI MARKETING U 2017. GODINI

Preko 100 sajtova i podkasta iz kojih možete da naučite sve tajne digitalnog marketinga!

U nastavku se nalazi lista izvora iz koje možete da naučite sve o digitalnom marketingu i da ostanete u trendu sa najnovijim dešavanjima. Ova lista obuhvata kako blogove kompanija i lične blogove nekih od najuticajnijih ljudi u svetu digitalnog marketinga, tako i najpopularnije podkaste koje bi svakako trebalo da počnete da slušate ukoliko to već ne radite. Da bi bila preglednija, lista je podeljena u nekoliko kategorija:

  • Društvene mreže
  • Podkasti
  • Domaći sajtovi
  • Email marketing
  • Freelance
  • SEO
  • Online kursevi
100 Broj sajtova na listi

Neki od sajtova mogu da se nađu u više kategorija jer pokrivaju više oblasti, tako da smo morali da ga svrstamo u jednu kategoriju za koju smo smatrali da je najrelevantniji. 

​Sajtovi nisu poređani po nekom posebnom redosledu, tako da prvi na listi ne znači nužno da je bolji od desetog, stoga vam preporučujemo da dnevno otvorite po tri - četiri sajta i pročitate po nekoliko tekstova koji vam se čine najzanimljiviji. 

Marketinguj.Me

DRUŠTVENE MREŽE


Sprout Social
                                                           Sprout Social
Ignite Social Media
                                                     Ignite Social Media

Ako vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


SEOAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


EMAIL MARKETINGAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


PODKASTAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


FREELANCEAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


ONLINE KURSEVIAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :) 


DOMAĆI SADRŽAJAko vam je ova stranica korisna i smatrate da bi i drugima mogla da bude, podelite je na društevnim mrežama. Hvala! :)