O NAMA

Marketinguj.Me je mlada i ambiciozna ekipa koja se bavi internet marketingom, njegovom upotrebom u biznisu, kao i internet biznisom. Na najpristupačniji mogući način vam predočavamo svetske trendove i zanimljivosti iz ovih oblasti. Blog je namenjen svima koji žele da nauče nešto novo, informišu se o dobrim i lošim primerima iz prakse, ali i da dobiju ideje za pokretanje posla na internet tržištu.

Tim neograničene kreativnosti i želje za napretkom vam svake nedelje donosi mnogo tekstova od kojih će vam se barem jedan dopasti, ili vam biti od koristi.

Naš tim.

Lazar Miličić
Studirao marketing u Subotici i o trošku Evropske unije skitao po Evropi, kao erasmusovac u Letoniji i Belgiji. Bavi se online marketingom već četiri godine i štreberski prati sva nova dešavanja. Uvek na vrhu! Sve što zaradi troši na putovanja i potpuno netipično za Balkanca – voli sport.
EmailLInkedInTwitter
Bojan Rastović
Marketing Manager
Završio Ekonomski fakultet na smeru Marketing i master studije na smeru Poslovni informacioni sistemi. Internet marketingom se bavi preko godinu dana i posebno je zainteresovan za email marketing i SEO optimizaciju. Obožava sport i nutelu jede isključivo velikom kašikom.
EmailLinkedInTwitter
Gojko Marić
Community Manager
Diplomirao marketing na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Zainteresovan za internet marketing i primenu društvenih mreža u svrhe biznisa, kao i za SEO optimizaciju sajtova. Smatra da su za uspeh neophodne stalne inovacije i kreativnost. Obožava sport i komedije.
EmailLInkedInTwitter
Branko Ćurčić
Administrator sajta
Student Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu. Internet marketingom se bavi preko godinu dana. Želi karijeru da usmeri ka programiranju i kako ga primeniti u online marketingu. Fan kulinarstva i biciklizma.
LInkedIn
Jovana Stojmenović
Lektura
Nakon stečenog zvanja diplomirane novinarke, uplovila u vode inženjerskog menadžmenta, te na Fakultetu tehničkih nauka pohađa master studije na modulu Industrijski marketing i inženjerstvo medija. Neumorno sluša, neumorno govori, a neumorno se i poziva na karakteristike horoskopskog znaka duple škorpije. Uprkos simpatijama prema ružičastoj boji, surovi je realista.