Next Balkans – Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE!

By Lazar / January 26, 2017
Next Balkans

Takmičenje NEXT BALKANS – industrija kreativnih rešenja u sklopu istoimene konferencije održaće se početkom marta u Zagrebu, a besplatne prijave za učešće u takmičenju su u toku.

Pravo prijave imaju pojedinci, kreativne agencije, kao i agencije za odnose s javnošću, a ideja takmičenja je predstaviti kreativna rešenja koja do sada nisu videla svetlo kampanja, odnosno ona rešenja koja kod klijenta nisu prošla, ali zaslužuju da budu viđena.

Kako i moto takmičenja– Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE! upućuje, organizatori pozivaju sve zainteresovane da pokažu upravo ta idejna rešenja koja su bila previše smela, previše šarena, previše clean, van konteksta, ali ipak originalna i inovativna.

Kao potvrdu za odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli dodeljivaće se nagrade u sledećem kategorijama: logotipi, print, radio, video, veb-dizajn, gerila, social i aplikacije.

Važno je naglasiti da će upravo originalnost i inovativnost biti prepozanti, ali i cenjeni, odnosno nagrađani.
Osim takmičenja, događaj će upotpuniti i konferencija čija će tema biti NEXT ZONA: Kreativni pogon, kada će o svojim poslovnim iskustvima govoriti priznati regionalni stručnjaci iz sveta marketinga i odnosa s javnošću. Oni će kroz lična iskustva približiti izazove s kojima se nose prilikom stvaranja kampanja, saradnje sa agencijama/klijentima, kao i trendovima.
Konferenciju i takmičenje organizuje besplatni stručni magazin za brendiranje Brend kultura koji je podržan od strane Superbrands Hrvatska, odnosno Dhar media.
Događaj će se održati 1. i 2.marta u Zagrebu, u CineStar Branimir centru. Više informacija o uslovima takmičenja i o samoj konferenciji možete da pročitate na zvaničnom sajtu.

Vidimo se!

Studirao marketing u Subotici i o trošku Evropske unije skitao po Evropi, kao erasmusovac u Letoniji i Belgiji. Bavi se online marketingom već četiri godine i štreberski prati sva nova dešavanja. Uvek na vrhu! Sve što zaradi troši na putovanja i potpuno netipično za Balkanca – voli sport.