Future is NOW – Konferencija za mlade preduzetnike

By Lazar / November 10, 2016

Omladinska organizacija EKOF Media Group s ponosom je najavila da će se na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održati konferencija za informisanost mladih o modernim tehnologijama i metodima koji se primenjuju u najvećim kompanijama savremenog doba, pod nazivom Future is NOW. Konferencija će po prvi put biti održana 26. novembra 2016. godine sa pocetkom u 10h.

Future Is NOW predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih kroz predstavljanje modernih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

Govornici će biti predstavnici top menadžmenta najuspešnijih kompanija u Srbiji. Oni će kroz panel diskusije i posebne studije slučaja predočiti primere poslovanja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu.

Neki od govornika su: Bojana Vasiljevic (Pepsico HR Menadzer), Marijana Agic-Molnar (GFK direktor za Adriatik regiju), Marko Dacic (Fox, Marketing Menadzer), Jelena Roksic (Ikea HR Menadzer) i drugi. Agendu možete pronaći ovde.

Na konferenciji možete saznati sve o modernim metodima marketinga i zapošljavanja, o tome kako pokrenuti svoj biznis, kako funkcionišu najsavremenije kompanije i još mnogo toga.

Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović, ističe zašto je ova konferencija posebno značajna:

„Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, uveriće vas ova konferencija na kojoj ćete od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji čuti primere iz prakse. Na njoj ćete saznati više o modernim metodima marketinga i zapošljavanja, o tome kako pokrenuti svoj biznis, kako funkcionišu najsavremenije kompanije i još mnogo toga.“

Učesnici konferencije su studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici. Na konferenciji će učestvovati preko 500 mladih iz cele Srbije.

Ucesnicima konferencije obezbedjeni su:

capture

Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne konferencije, da ostvarite kontakt i upoznate se sa uspešnim ljudima i svojim kolegama, dobro se zabavite i dobijete sertifikat, svoje mesto na Future is NOW možete rezervisati prateći sledeći link: future.ekofmedia.com

Vidimo se na konferenciji!

Studirao marketing u Subotici i o trošku Evropske unije skitao po Evropi, kao erasmusovac u Letoniji i Belgiji. Bavi se online marketingom već četiri godine i štreberski prati sva nova dešavanja. Uvek na vrhu! Sve što zaradi troši na putovanja i potpuno netipično za Balkanca – voli sport.